Berättarfestival 2021

Ursinnig Berättarfestival i Jörn arrangerades under Berättarfestivalen
Eftersom även detta år bjöd på restriktioner när Ursinnig Festival skulle anordnas under sommaren bestämdes att festivalen skulle spridas ut över Jörnsbygden med flera mindre arrangemang och pågå från 5/6 till 24/10 vilket då innefattade hela Berättarfestivalveckan 18-24/10.

Det blev väldigt uppskattat och väl besökt trots begränsningar. Det var bara på invigningsdagen 5/6 och 18 -24/10 som fokus har varit i Jörns centrum.

Veckan blev fantastisk med alla event, upplevelser, möten och de allra flesta program blev välbesökta. Vid programmet “När kriget tog tåget” var sista stolen på JESS upptagen. Utställningarna och liveshowerna i naturens tecken som fanns på järnvägsstationen hade drygt 350 besökare under 7 dagar. För oss blir det ett kvitto på att det som ordnas uppskattas.
Tack för att ni kom och upplevde!

Naturvackers bilder flyttades från järnvägsstationen

Ta del av det som genomförts genom att klicka här eller via Tidigare festivaler. I övrigt se Facebooksidan

Talkshow Från Jörnsborg till Wembley 2021-10-16, tjuvstart på Berättarfestivalen

En talkshow om pop, hur man skriver en hitlåt och att vara mittfältsstjärna i Jörns B-pojklag på 70-talet. Lördag 16/10 var det dags. Snön hade öst ner och Jörn låg helt i vitt när nattåg 91 rullade in på perrongen framför det vackra stationshuset kl 09.14. Ut kom huvudpersonerna för dagen och några motorstopp senare landade vi i Furuskolans matsal där minnen och repetitioner blandades under dagen.

När skymningen lagt sig över samhället och folket strömmade till matsalen, var spänningen och förväntan hög hos både publik och huvudpersoner. En fantastisk talkshow med tre perioder Liv, underhållande och gripande av Pär Wiksten och Ulph Nyström.

Se mer på facebooksidan